Design

Design

Of het nou gaat om een logo, een website of een flyer. Het moet aansluiten bij jouw bedrijf en marketing strategie.

Design om van te smullen 

Een design moet altijd opvallen. Je doelgroep een WAUW gevoel geven. Design van een website of een logo is daarom geen bijgedachte. Het zijn super belangrijke onderdelen van jouw marketingstrategie. 

Webdesigners zijn er genoeg. Logo ontwerpers ook. Bij Flom & Co kunnen we alles designen. Websites, logo’s, stickers, plantenbakken. Het maakt ons niet uit. Want opvallende en onderscheidende designs maken vinden we het allerleukst. EN, omdat we alles kunnen designen wordt alles in 1 lijn gemaakt. En ben jij superherkenbaar bij je doelgroep. Klinkt goed, toch? 

WE HOUDEN HET SIMPEL

Jij bent goed in wat je ook doet. Wij zijn goed in design en marketing. Daarom willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken. We vallen je dan ook niet lastig met moeilijke termen als ui en ux design. En al die moeilijke Adobe Indesign raadsels. Wij zorgen dat jij er goed uitziet voor de buitenwereld. Dat je doelgroep je kan vinden en dat ze onder de indruk zijn van wat ze zien. Hoppa.

INNERLIJK IS OOK BELANGRIJK

Inderdaad. Bij Flom & Co. draait het niet alleen om het uiterlijk. Innerlijk is ook belangrijk. Jouw supersexy website en oogverblinde logo hebben hun werk gedaan. Ze vallen op. 

Maar naast het design van een website zijn ook de vindbaarheid, de content en SEO superbelangrijk. Ook dat doen we met liefde voor je. Onderscheidende SEO proof content maken zorgt voor vindbaarheid. Zodat mensen ook echt op die mooie website terecht komen. We zorgen dat je website responsive is, en dus altijd goed werkt. En we maken de websites met WordPress. Makkelijk te gebruiken. Ook voor jou. 

Not just a pretty face dus. 

Marketingbureau in Rotterdam

OVER ONS EIGEN ZELF LULLEN

Milan, Iris en Cindy waren voordat ze compagnons werden, al een jaar of 3 collega’s. Op een marketingafdeling. Iris heet Lommerde van haar achternaam en Cindy luistert ook wel naar de naam Rombout. Dat Lommerde werd Flommerde, Rombout werd Flombout. Flommerde werd Flom. Waarom weten we ook niet precies helemaal meer. Milan Lagerwerf werd uiteindelijk De Slang. Maar dat terzijde.

Toen we een naam zochten voor onze VOF kwamen we op Flom. En Co. Met een flamingo als logo. Had ook een giraffe kunnen zijn, of een alpaca. Vinden we ook toffe dieren. Maar Flom & Co. riep meteen de associatie met een flamingo op. Raar.

Funfact: toen we de naam verzonnen hadden en op pad gingen voor een leuk kantoor, kwamen we overal flamingo’s tegen.

Nee, geen echte. We zagen een auto volgeplakt met flamingo-stickers, en in de hal van een kantorencomplex stond er ook één ons aan te gapen. Het moest zo zijn.

Het is echt! We zijn een ECHT bedrijf!

Het is echt! We zijn een ECHT bedrijf!

Soms besef ik dat opeens. We zijn nu zo’n 5 maanden bezig en Flom & Co. is van een idee uitgegroeid tot…

Lees verder
Iewl! Je zei vandaag tijdens de training roadmap!

Iewl! Je zei vandaag tijdens de training roadmap!

Op de terugweg in auto werd ik door Iris geheel terecht aangesproken op het gebruik van een onnodige Engelse term. Ik ben…

Lees verder
❓ Wat wil jij later worden❓

❓ Wat wil jij later worden❓

Ik denk, ik vraag het eens even. Toen we klein waren werd deze vraag regelmatig gesteld. Wat wil je later…

Lees verder