Onderdelen van een marketingstrategie

Even zonder gekheid

Dit Doen We

Wij maken een marketingstrategie voor jou. Dat klinkt groot en vaag, dus maken we het iets kleiner. Een strategie bestaat uit heel veel onderdelen. En door al die onderdelen in elkaar te puzzelen maken we een maatwerk plan voor jou!

Alle onderdelen hebben we voor je uitgeschreven. Benieuwd wat we voor jou in elkaar kunnen puzzelen? 

Bewegende beelden

VIDEO

Video is sexy. Iedereen is aan het vloggen. En een bedrijf zonder video? Dat kan écht niet.

Rustig aan. Video is voor bedrijven vaak rete spannend. Daarom zijn wij er voor je. Wij kijken of video nodig is voor jouw marketingstrategie & in welke vorm je video het beste kan inzetten.

We maken wat de doelgroep leuk vindt

SOCIAL MEDIA

Instagram. Facebook. LinkedIn. Snapchat. Joh, we weten zelfs hoe TikTok werkt. Flom & Co. optimaliseert jouw social media kanalen voor je marketingstrategie.

Stop met onnodig smijten met geld

ADVERTEREN

We hebben jarenlange ervaring in adverteren op social media.

Wil jij adverteren op een van de traditionele kanalen; radio, tv, krant of tijdschrift? Regelen we ook!

Taal is mooi

TEKST

Teksten schrijven. We worden er zielsgelukkig van. Een grote bulk informatie omtoveren tot een begrijpbaar stuk tekst, een interview, een wervend verhaal? Wij verdiepen ons in de materie en produceren kwaliteit. Wil jij leren hoe je goed leesbare, inhoudelijk sterke blogs schrijft? leren we je! 

Tijdschriftartikelen, columns, teksten voor op jouw website. Noem maar op. We kunnen en doen het allemaal. En die teksten voor jouw website maken we uiteraard ook helemaal seo-proof. 

E-mail is zó 2020

E-MAIL

Wil je via e-mail een boodschap luid en duidelijk bij je doelgroep krijgen? Wij verzorgen de tekst en het ontwerp voor jouw bulkmail. Wil je een periodieke nieuwsbrief versturen? Ook daar helpen we je bij. Het liefst leren we jou hoe je het goed aanpakt, zodat je het na een tijd helemaal zelf kan regelen. Met ons achter de hand als je eigen nieuwsbrief helpdesk!

Uiterlijk telt wél

DESIGN

Begin je net als zzp’er? Cool. Wij helpen je met het design van je huisstijl. Logo, website, visitekaartjes, e-mailhandtekening, het ontwerp van je LinkedIn pagina. Noem maar op. Ook als je geen beginnende zzp’er bent trouwens. We zijn er voor alle bedrijven! Milan ontwierp al een keer het uiterlijk van een stadsbus! Ook je advertenties voor printed media fixen we voor je.

Kijken, kijken, niet kopen

Loer eens rond, kijk je ogen uit