Social Media

Jouw bureau voor Social Media beheer

Ontdek de mogelijkheden met Social Media

Social Media 

Wij zijn ook jouw bureau voor social media beheer. Social Media marketing is enorm breed. Daarom kijken wij altijd eerst samen met jou welke Social Media bij jou en het bedrijf passen. Wij gebruiken zelf voornamelijk LinkedIn: onze (toekomstige) klanten zitten daar. Maar voor jouw bedrijf kan TikTok, Instagram of juist Facebook heel interessant zijn. Erachter komen wat voor jouw bedrijf de juiste Social Media marketingstrategie is?

Social Media Uitbesteden

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Het uitbesteden van Social Media kan erg spannend zijn. Het is namelijk jouw online communicatie met de buitenwereld. Dit moet uiteraard goed gebeuren. Wij bepalen samen met jou de strategie. Vervolgens schrijven wij de teksten. Maken foto’s  en video’s. Maar denk ook aan duidelijke infographics of goed scorende slideshows. 

Social Media Uitbesteden

DE PRIJS VAN SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid content die er geproduceerd moet worden. Moet er naast teksten ook foto’s, video’s of andere content op locatie geproduceerd worden? Dan zit je al snel aan een uitgebreid & intensief pakket. Dit kost namelijk veel manuren om te produceren. 

Maar ben je al tevreden met  1 post per week op een platform naar keuze? Dan is dat al te regelen vanaf 200 euro per maand.

Marketingbureau in Rotterdam

OVER ONS EIGEN ZELF LULLEN

Milan, Iris en Cindy waren voordat ze compagnons werden, al een jaar of 3 collega’s. Op een marketingafdeling. Iris heet Lommerde van haar achternaam en Cindy luistert ook wel naar de naam Rombout. Dat Lommerde werd Flommerde, Rombout werd Flombout. Flommerde werd Flom. Waarom weten we ook niet precies helemaal meer. Milan Lagerwerf werd uiteindelijk De Slang. Maar dat terzijde.

Toen we een naam zochten voor onze VOF kwamen we op Flom. En Co. Met een flamingo als logo. Had ook een giraffe kunnen zijn, of een alpaca. Vinden we ook toffe dieren. Maar Flom & Co. riep meteen de associatie met een flamingo op. Raar.

Funfact: toen we de naam verzonnen hadden en op pad gingen voor een leuk kantoor, kwamen we overal flamingo’s tegen.

Nee, geen echte. We zagen een auto volgeplakt met flamingo-stickers, en in de hal van een kantorencomplex stond er ook één ons aan te gapen. Het moest zo zijn.

Het is echt! We zijn een ECHT bedrijf!

Het is echt! We zijn een ECHT bedrijf!

Soms besef ik dat opeens. We zijn nu zo’n 5 maanden bezig en Flom & Co. is van een idee uitgegroeid tot…

Lees verder
Iewl! Je zei vandaag tijdens de training roadmap!

Iewl! Je zei vandaag tijdens de training roadmap!

Op de terugweg in auto werd ik door Iris geheel terecht aangesproken op het gebruik van een onnodige Engelse term. Ik ben…

Lees verder
❓ Wat wil jij later worden❓

❓ Wat wil jij later worden❓

Ik denk, ik vraag het eens even. Toen we klein waren werd deze vraag regelmatig gesteld. Wat wil je later…

Lees verder