Website laten maken

Website laten maken

Om een website te laten maken ben je aan het goede (web)adres

Webdesign is een vak apart. Daarom raden wij het nooit aan om zelf je website te bouwen. Bij het bouwen van een professionele website komt namelijk veel kijken. 

 

De meeste bedrijven gebruiken een WordPress website. Dit systeem is heel gebruiksvriendelijk. Dat is wel zo fijn, want als je een site laat maken komt er in 1 keer heel veel op je af. Daarom nemen wij jou even bij de hand langs de meest gestelde vragen. En wijzen we je op punten waar je misschien nog niet aan hebt gedacht.

Website laten maken

De kosten om een website te laten maken

Wij Nederlanders zijn zo’n heerlijk volk. Wij willen gelijk weten wat de kosten zijn & wij willen direct zicht op de kosten in een offerte. Helaas. Exacte prijzen kunnen we niet noemen. Maar een schatting kunnen we wel geven. Een simpele ‘onepager‘ heb je al voor een prijs tussen de 500 & 1000 euro. 

Wil je dat je website klanten oplevert? Dan is het verstandig om te kiezen voor een geoptimaliseerde website. Denk daarbij aan een website met SEO-pagina’s, design gericht op conversie, steengoede content & natuurlijk moet alles in een responsive jasje. Want of je nou op een computer, mobiele telefoon of een iPad kijkt, het moet er goed uitzien! De prijs hiervoor ligt hoger & is helemaal afhankelijk van jouw wens.

DYNAMISCH DESIGN

Het uiterlijk van je website moet lekker bekken. De bezoeker moet gemakkelijk alles kunnen vinden. En het gevoel moet direct goed zijn. Wij helpen daarbij! 

KNALLENDE CONTENT

Wij zien hier dol op. Wij maken content het liefst simpel & begrijpelijk. Wollige teksten werken niet. Echt. Wij verdiepen ons in je doelgroep & schrijven teksten waarvan zij zin krijgen om contact met jou op te nemen. Gelijk heel je marketing aanpakken? Dat kan ook!

RETE RESPONSIVE

Dat telefoontje is inmiddels aan onze hand vergroeid. Het gros van de websitebezoekers bekijkt je website op de smartphone. Voor elke bezoeker moet de website fijn tonen. Dat noemen wij rete responsive.

SEXY SEO

SEO zijn die woordjes weetjewel. Die woordjes die jij tikt in de zoekbalk van Google. Jij wilt dat bezoekers jou vinden. Met goede SEO teksten, afbeeldingen & video’s zorgen wij daarvoor.

Gratis Strategiesessie Website

Website laten maken

De verschillende websites

  Het is echt! We zijn een ECHT bedrijf!

  Het is echt! We zijn een ECHT bedrijf!

  Soms besef ik dat opeens. We zijn nu zo’n 5 maanden bezig en Flom & Co. is van een idee uitgegroeid tot…

  Lees verder
  Iewl! Je zei vandaag tijdens de training roadmap!

  Iewl! Je zei vandaag tijdens de training roadmap!

  Op de terugweg in auto werd ik door Iris geheel terecht aangesproken op het gebruik van een onnodige Engelse term. Ik ben…

  Lees verder
  ❓ Wat wil jij later worden❓

  ❓ Wat wil jij later worden❓

  Ik denk, ik vraag het eens even. Toen we klein waren werd deze vraag regelmatig gesteld. Wat wil je later…

  Lees verder